måndag 30 juli 2012

Sommartankar

Lusthus2_2400x1800 by monicnil, on Flickr
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.0 Generic License  by  monicnil 

Solen har lämnat min trädgård och regnet har återvänt. Dags att krypa in framför skärmen och låta fingrarna dansa på tangentbordet. Även tankarna börjar fladdra som fjärilarna tidigare i min trädgård :-)
Ett nytt läsår väntar.
Nya projekt. Utmaningar att ta sig igenom. Nytt att lära. Spännande möten ....

Vad blev det då av Skolbiblioteksprojektet? Förhoppningsvis blir det en pärla i ett gnistrande halsband av kreativt samarbete!

Den 14 juni träffades förvaltningschef, utvecklingsledare, IKT-strateg, projektledare mfl  för att diskutera utvecklingen av PMC - Pedagogiskt Media Centrum.

Vi är (nästan) klara med ansökan till Specialpedagogiska skolmyndigheten och till .se .... bara kompletterande uppgifter från specialpedagogerna när de är tillbaka från sommarlovet.

Det kommer att bli mycket mer än bara skolbibliotek! Vi kommer att ha en samordning där it, pedagogik och informationsfärdighet sammanvävs på ett för eleven motiverande sätt. Genom tillgång till specialpedagogik, nätverk och proffessionsövergripande arbete ökar möjligheterna att både elever och vi som jobbar tillsammans med eleverna kommer att uppleva arbetsglädje och ökad kreativitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din medverkan.